IoT Partners finalista en concurs d'idees de la ciutat de Boston

Iot Partners, juntament amb Field i Leers Weinzapfel Associates  han quedat finalistes amb menció especial al concurs d'idees de la Ciutat de Boston, USA "Public Space InvitationalThe City of People, Places, and Things" (link).

Calm Spots proposar crear espais dins de les nostres ocupades vides on puguem trobar cert espai mental i de relaxació. Per això, Calm Spots proposa usar les infraestructures de la ciutat com bancs i parades d'autobús, per ajudar a la gent a trobar un espai de tranquil·litat. Cada calm spot consisteix en una marca a terra i al seient, un petit beacon que envia notificacions als smartphones, i l'aplicació per mòbils Calm Spots App. Aquesta aplicació inclou 10 minuts de podcasts de meditació, un mapa amb la situació dels altres calm spots i interacció amb xarxes socials. A més, cada beacon conté sensors de temperatura i soroll ambiental per saber com de tranquil és un cada punt en tot moment.

calm-spots-poster-l

IoT Partners gestiona la part tècnica del projecte, dissenyant i implementat els beacons basats en tecnologia Bluetooth Low Energy (BLE) de baix consum i el desenvolupament de l'aplicació per smartphones Calm Spots App.

Diploma de finalista amb menció d’honor

Diploma de finalista amb menció d’honor

Entrega de premis

Entrega de premis

No Comments Yet.

Leave a comment